Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@20:19:18 GMT

ماجرای اصلی عنکبوت مقدس

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۲۶۰۱۴

ماجرای اصلی عنکبوت مقدس

خبرگزاری فارس؛ یادداشت- محسن مهدیان: ماجرا فراتر از خانم امیرابراهیمی است. او در حالی از صاحبان جشنواره مدال می گیرد که فیلم عنکبوت مقدس پائین ترین امتیاز را در میان مخاطبین جشنواره کسب می کند. این تعارض یعنی ماجرا تنها هنر بازیگری نیست. 

هرچند عجیب است؛ خانم امیرابراهیمی به خاطر دارد که در آن روزهای تلخ، بیشترین کسانی که در شکستن زنجیره انتشار نامردی و ظلم سهم داشتند جامعه مومنین بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعی هم بود؛ حکم شرع و اخلاق و مروت و رافت همین بود. به همین دلیل است که انتقام امروز او از صاحب و حقیقت رافت عجیب و دردناک است. او مدال گرفت اما نه برای هنر بازی کردن که بازهم برای هنر بازی خوردن. 

اما عنکبوت مقدس دقیقا چه ماموریتی دارد؟ 

این فیلم درباره سعید حنایی قاتل زنجیره ای زنان مشهد در اواخر دهه ۷۰ است. پیشتر فیلم سینمایی عنکبوت به کارگردانی ایرج زاد به این سوژه پرداخت. اما تفاوت ایندو چیست؟ رویا کریمی مجد خبرنگار فراری که سالها پیش با سعید حنایی در زندان وکیل آباد مشهد مصاحبه کرده است درباره تفاوت ایندو می گوید که مهمترین نکته ای که در فیلم عنکبوت ساخته ایرج زاد سانسورشده است نقش دین و مذهب و شهر مقدس مشهد است. 

با این مقدمه مساله روشن است.

ماجرا پروژه اصلی رسانه های ضدایرانی در بهره گیری از خطای تعمیم است؛ به همین دلیل است که بی اندازه مورد تشویق ایران اینترنشنال و بی بی سی و مسیح علی نژاد قرار می گیرد. چون اینبار خط شکنی در خطای تعمیم رسانه ای به ساحت اعتقادات است.  سیاست راهبردی رسانه های شیطانی این روزها صرفا انتشار اخبار دروغ نیست. بلکه تمرکز و تاکید وتکرار یک خبر تلخ و تعمیم آن از جز به کل است. پروژه اصلی اینست که سعید حنائی را خروجی هویت دینی مردم ایران معرفی کنند. 

تا امروز امثال فرهادی تلاش کردند با تمرکز بر خطاها، ظلم حکومت را نتیجه بگیرند و البته هربار هم از این مزدوی صله گرفته اند. بعدها با این قاعده از حکومت فراتر و بر مردم ایران تاختند و از وطن فروشی دکان ساختند. ولی اینبار این تعمیم را به دامن هویت حقیقی مردم کشاندند و برای لکه دار کردن اعتقادات و ایمان مردم به اهل بیت مدال گرفتند و حال آنکه خاک بر چهره درخشان خورشید می پاشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: عنکبوت جشنواره مدال فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۶۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر شهید گمنام در حسینیه نخل رفسنجان آرام گرفت

ایسنا/کرمان مردم دیار فاتحان اروند در روز شهادت رئیس مکتب تشیع، امام جعفر صادق (ع) میزبان شایسته‌ای برای شهید گمنام بودند و به یُمن حضور این لاله خونین، عطر یاس در رفسنجان پیچید.

به گزارش خبرنگار ایسنا، متفاوت‌ترین «صادقیه» رفسنجان امروز رقم خورد؛ اقشار مختلف مردم مؤمن و ولایتمدار رفسنجان همگام با همه عاشقان و دوستداران اهل‌ بیت در سالروز شهادت امام صادق (ع) با برپایی دسته‌های عزاداری و سینه‌زنی علاوه بر ابراز ارادت خود به خاندان اهل بیت (علیهم السلام) یک میهمان داشتند، «شهید گمنام».

مردم ولایی و شهیدپرور رفسنجان برای این مهمان خوشنام آسمانی و گمنام زمینی سنگ‌ تمام گذاشتند و میزبان خوبی برای شهید بودند و شاخه‌های گل به پیکر این شهید تازه تفحص‌شده نثار کردند و پرچم‌های سرخ را در شهر به اهتزاز درآوردند.

آیین استقبال از کاروان شهید خوشنام دفاع مقدس به میزبانی اقشار مردم ولایتمدار رفسنجان حال و هوای معنوی را در این شهرستان تازه کرد و مردم با استقبال عاشقانه این آلاله زهرایی را بوسه باران کردند.

نه‌تنها امروز در شهر رفسنجان که از روز گذشته در شهرها و بخش‌ها و مناطق مختلف شهرستان، صحنه‌های زیبایی از پیوند با شهدا و تجدید عهد با شهیدان به نمایش گذاشتند و استقبال پرشکوه مردم همیشه در صحنه شهرستان رفسنجان از شهید گمنام نشان داد، ملت تا آخرین قطره خون خود پای آرمان‌های نظام و انقلاب اسلامی هستند و حضور پرشور مردم توطئه دشمنان را همواره خنثی می‌کند.

پیکر مطهر شهید گمنام پس از حضور در یادواره شهدای انار و مراسم دعای ندبه کوهبنان، عصر روز جمعه، ۱۴ اردیبهشت مورد استقبال مردم رفسنجان قرار گرفت و اولین مکان حضور پیکر مطهر به میزبانی هیأت دانش‌آموزی دختران حاج قاسم در محل حسینیه شهید زینلی رفسنجان بود. یادواره‌های شهدای لطف‌آباد انار و شهر کشکوییه نیز عصر روز گذشته به عطر شهید عطرآگین شد.

تجمع هیأت‌های مذهبی در امامزاده سید غریب رفسنجان به‌مناسبت شهادت امام صادق، یادواره شهدای عیش‌آباد و مراسم عزای امام صادق در روستای داوران نیز جمعه شب میزبان پیکر مطهر شهید گمنام بودند.

صبح امروز، ۱۵ اردیبهشت‌ ماه، مردم شهیدپرور خطه نوق در مسیر کاروان صادقیه و امامزاده سید جلال الدین اشرف پذیرای پیکر مطهر بوده و استقبال باشکوهی از شهید به‌نمایش گذاشتند.

قشرهای مختلف مردم اعم از زن و مرد، پیر و جوان، بزرگ و کوچک و همه مردم ولایی و همیشه در صحنه رفسنجان نیز عصر امروز به میدان آمدند و مانند نخستین روزهای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس با غیرت و صلابت حامی نظام مقدس جمهوری اسلامی و شهدای این مسیر مقدس شدند و این شهید گمنام را همچون فرزند شهید خود به آغوش کشیدند.

حضور متفاوت خانواده‌های معظم شهدا با تمثال عکس فرزندان و پدران‌شان در این مراسم جلوه خاصی به مراسم استقبال از شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس داده بود.

پیکر مطهر این شهید گمنام عصر امروز با حضور پرشور مردم شهیدپرور رفسنجان از میدان شهید سردار سلیمانی تا میدان ابراهیم تشییع و در بوستانی تازه‌تأسیس جنب حسینیه نخل به خاک سپرده شد.

نکته‌ای که محل دفن این شهید را متمایز می‌کند، این است که حسینیه نخل متعلق به یک مداح رفسنجانی‌ است که با نوحه «شهید گمنام سلام» در کشور شناخته شد. او که هیأت کربلا را در رفسنجان راه انداخت و برنامه‌های این هیأت در این حسینیه، در شبکه‌های سراسری در ایام محرم پخش می‌شود. 

براساس اعلام، این شهید گرانقدر ۱۹ اسفند ۱۳۶۳ در سن ۲۴ سالگی در عملیات بدر و در منطقه شرق دجله به فیض شهادت نائل آمد.

در پایان روضه شهید گمنام که زمزمه رفسنجانی‌ها در پای پیکر این شهید بود:

شهید گمنام سلام خوش اومدی مسافر من، خسته نباشی پهلوان

شهید گمنام سلام

پرستوی مهاجر من صفا دادی به شهرمون

وقتی رسیدی همه جا بوی خوش خدا پیچید تو مگه کجا بودی ...

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • مهمترین اخبار ۱۶ اردیبهشت/ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است
  • یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان افغانستان چه خبر است؟
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان چه خبر است؟
  • پیکر شهید گمنام در حسینیه نخل رفسنجان آرام گرفت
  • یادداشت| امام صادق(ع) و نگاه ویژه به شهر مقدس قم